Rođena prva Tesla beba! Rodila na prednjem sjedalu dok je auto bio na autopilotu

Proteklog je rujna Tesla postala rodilište. Žena je svoju kćerkicu rodila na prednjem sjedištu Tesla automobila dok je u vožnji bio na autopilotu.

Obitelj iz Pennsylvanije u SAD-u nenadano je dočekala svoje drugo dijete. Yiran Sherry je dobila trudove usred noći, no kako joj ovo nije bila prva trudnoća ni porod, nije paničarila. Iduće jutro krenula je u bolnicu, dok je njen muž vozio njihovu Teslu.

Utrka do rodilišta

Vodenjak joj je puknuo dok su bili u autu. Kako se prisjećaju, gužva u prometu bila je jako velika, a njeni su trudovi bili svega minutu razmaka. Shvatili su da neće na vrijeme stići do rodilišta, pa je Keating stavio automobil na autopilot s navigacijom kako bi svu pažnju usmjerio ženi koja se počela porađati. Tako mu je jako stiskala ruku da je mislio kako će mu slomiti kosti šake. Pokušao ju je fokusirati na disanje. Yiran je bila u dilemi. Pričekati do bolnice ili roditi unutar Tesle? Tiskati ili držati? Vrijeme je odmicalo, a nisu bili bliže bolnici.

Sjeća se trenutka kad su stigli pred rodilište, jer je osjetila da je rodila. Okrenula se mužu i šapnula mu, „O moj Bože, Keating. Ona je vani.“


Pročitajte više: Poduzetnica rodila kod kuće i porod prenosila uživo!


Atrakcija u rodilištu

Medicinsko osoblje prerezalo je pupčanu vrpcu na prednjem sjedištu automobila. Nakon što je pedijatar potvrdio da je dijete zdravo, roditelji su napokon odahnuli.

Tek je tijekom svojeg boravka u rodilištu shvatila koliko je njen porod bio nekonvencionalan. Za People magazine prisjetila se da su joj medicinske sestre dolazile u sobu pitajući je je li ona žena koja je rodila u Tesli?

Yiran i Keating Sherry danas su roditelji tromjesečne Meave Lily, koja je proširila njihovu tročlanu obitelj. Meave ima trogodišnjeg brata, koji se nalazio na stražnjem sjedištu automobila tijekom vožnje u bolnicu i poroda.

Svoje prvo dijete Yiran je rodila carskim rezom nakon komplikacija. Liječnici su je pripremali za vaginalni porod, no ovakav ishod nije mogla ni zamisliti. Zahvalna je na iskustvu kojeg je imala jer je cijela obitelj bila zajedno i prisutna prilikom rođenja.

Foto: Pexels Roberto Nickson

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -