Akademija poduzetništva u Ogulinu predstavlja jedinstvene virtualne edukacije za poduzetnike početnike

Poduzetnički inkubator PL Europa d.o.o. iz Poljske u partnerstvu s gradom Ogulinom u rujnu 2018. godine započeo je provedbu projekta Akademija poduzetništva Ogulin. U sklopu projekta održano je 4 od 7 ciklusa edukacija namijenjenih poduzetnicima i onima koji to žele postati. U dosadašnjim edukacijama  sudjelovalo je preko 50 poduzetnika iz područja Karlovačke županije.

Tijekom provedenih edukacija otvoren je niz pitanja i nedoumica s kojima se poduzetnici susreću u svakodnevnom poslovanju. Upravo zbog toga, ali i s ciljem povećanja dostupnosti edukativnog sadržaja poduzetnicima koji nisu u mogućnosti prisustvovati na edukacijama, proizašla je ideja Virtualnih edukacija Akademije poduzetništva Ogulin.

Sve o vođenju tvrtke

Nakon prijave za sudjelovanje u projektu, poduzetnik redovito dobiva na e-mail kratke, edukativne i korisne video materijale. U prvom videu stručnjakinja za knjigovodstvo i porezno savjetovanje mr.sc. Sandra Žager odgovora na pitanje „Što je paušalni obrt?“, a u sljedećim edukacijama pomoći će svima koje zanima otvaranje i vođenje poduzeća.

Što je paušalni obrt?

[Virtualne edukacija za poduzetnike – Prijava na linku]Izlazimo u susret vašim potrebama i započinjemo s virtualnim edukacijama u sklopu #AkademijaPoduzetnistvaOgulin Pripremili smi 20 kratkih edukativnih filmova, u kojem naši stručnjaci odgovaraju na vaša najčešća pitanja.Koje su porezne obaveze obrta ?Što se najviše isplati otvoriti ?Na što treba obratiti pažnju u komunikaciji ?Kako razgovarati sa klijentima i zaposlenicima?Što ako na sastanku vaš klijent kaže NE?Odgovori na ova i brojna druga pitanja zaprimati ćete redovno na vašu email adresu!Sve što je potrebno je kliknuti ovdje https://akademijapoduzetni.wixsite.com/virtualneedukacije i upisati se na našu listu poduzetničkih đaka :)U nastavku donosimo prvi informativni video u kojem Sandra Žager, diplomirana knjigovođa i vlasnica računovodstvenog poduzeća, pojašnjava jasno što je paušalni obrt!Ako želite redovito zaprimati video materijale naših stručnjaka prijavite se na sljedeći link:https://akademijapoduzetni.wixsite.com/virtualneedukacije#AkademijaPoduzetnistvaOgulin #SutraPripadaOnimaKojiSePripremajuDanas#VirtualneEdukacije

Objavljuje Akademija Poduzetništva Ogulin u Utorak, 5. ožujka 2019.

 

Neke od tema sljedećih virtualnih edukacija bit će savjeti o knjigovodstvu, najisplativiji oblik poslovanja te komunikacija sa zaposlenicima, klijentima i partnerima. Na najčešća pitanja poduzetnika odgovore će dati jedni od najboljih hrvatskih stručnjaka.

Jedan od njih je Kristijan Sedak, magistar komunikacijskih znanosti i osnivač „Govorničke akademije – Demosten“, koji će poduzetnicima pojasniti kako ispravno i uspješno komunicirati sa zaposlenicima i klijentima.

Sve o tome kako postati bolji prodavač otkrit će MBA Vedran Sorić, jedan od najboljih hrvatskih predavača i stručnjaka za teme prodaje.

Prijave za sudjelovanje su otvorene!

virtualne edukacije

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više