Ovu subotu rezervirajte za Modni doručak u daVida’s Showroom-u

U subotu 16. ožujka 2019. godine održava se prvi ovogodišnji Modni doručak. Tradicionalno ga organizira modna kuća daVida’s by Andrea Cmrečki. Namijenjen je majkama i djevojčicama od 4-12 godina, koje grade svoj stil od malih nogu.

O Modnom doručku u daVida’s-u

Modni doručak održava se jednom mjesečno u šarmantnom daVida’s Showroomu na zagrebačkom Medveščaku 103, u blizini Gupčeve Zvijezde. Svaki doručak osmišljen je kao posebna priča koja povezuje stil i stav koji jako dobro poznaju majke i rado ističu njihove kćeri. Druženje je uz kavu, čaj i kolačiće u vremenu od 10 do 12 sati.

Wow modna stilistica – tema ovog doručka

Svaka djevojčica koja je posjetila daVida’s točno zna što hoće. Upravo zato je i nastala tema ovog doručka “Wow modna stilistica”. Andrea Cmrečki, prvo lice daVida’s-a reći će par riječi o kombiniranju stila i stava. A zatim će mlade daVida’s-ice imati priliku, kroz WoW test saznati jesu li one stvarno prave modne stilistice.

dječja moda

Na kraju ovog zabavnog i opuštenog druženja, daVida’s je za svaku curku koja sudjeluje na ovom Modnom doručku, pripremio Diplomu “Wow modne stilistice” te poklon iznenađenja.

Mame i djevojčice, dođite ove subote od 10 do 12 sati na Medveščak 103 u Zagrebu – u daVida’s Showroom.  Ostalo je svega nekoliko mjesta! Svoj dolazak potvrdite na ​[email protected] i svakako ih pratite na Facebooku​ i ​Instagramu​.

O brendu daVida’s

Iza razigranog, modernog i jedinstvenog luksuznog brenda dječje odjeće stoji dizajnerica Andrea Cmrečki. Posebnu pažnju posvećuje odabiru materijala među kojima su najprisutniji pamuk, viskoza i svila. Godišnje stvara jednu do dvije zaigrane i vrlo autentične kolekcije. Ovu modnu kuću dodatno ističe žigovna zaštita​® luksuzne modne marke​. U Hrvatskoj, kao takva, nema direktnu konkurenciju. Riječ je o jedinom brendu dizajnerske odjeće za djecu koji ih prati u odrastanju. Njegujući slow fashion koncept u stvaranju jedinstvenog modnog izričaja sa stavom “Jer ja tako želim!” koju ponosno ističe svaka mala daVida’s-ica.

Sve Women in Adria članice ostvaruju 10% popusta na kupnju dva i više artikala putem web shopa.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više