Women in Adria ljetni party powered by Somersby otvorio sezonu druženja u Splitu

U petak je u Splitu na terasi hotela Briig održan Women in Adria ljetni party powered by Somersby. Split nismo zaboravile ni tijekom lockdowna pa svratile na networking u wellness. Još prošle godine u sred krize odlučile smo da će ove godine ljetni party biti i u Splitu i evo ga.

Opušteno druženje uz fine zalogaje, Somersby, Hidru up i bogatu tombolu oduševilo je splitske poduzetnice i managerice. Osobito je sretna bila naša članica Zdravka Weiser koja je osvojila vikend s Mazdom CX-30 koja je lijepa poput coupea, a odvažna poput SUV-a. Jedva čekamo njen izvještaj kako je voziti Mazdu po gradu te da li ju je provozala i negdje u nepoznato.

Curaprox je sudionicama objasnio zašto su njihove četkice za zube najbolje na svijetu, a Intimina na svakom našem eventu oduševi svojim inovativnim proizvodima za žensko zdravlje.

U Splitu smo imale toliko poklona za sudionice da su otišle s čak dvije vrećice koje su napunili kozmetika Anzotica i Essencia Adria, Institut Allergosan, Argeta, Intimina, Curaprox, Mazda, Pik, Hidra up i poliklinika Makeover.

Foto: Jadran Babić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -