Zagreb Connect već drugu godinu pretvara Zagreb u središte startup scene

Grad Zagreb drugu godinu za redom organizira start-up konferenciju Zagreb Connect u suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael u Hrvatskoj, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom.

Zagreb Connect 2015

Na Zagreb Connectu ugostit ćemo mnoge poznate stručnjake iz start-up svijeta koji će sudionicima prenijeti svoja iskustva i s kojima ćemo razgovarati o aktualnim start-up trendovima. Cilj konferencije je dati priliku poduzetnicima početnicima iz grada Zagreba i šire regije da nauče što bolje predstaviti svoje poslovne ideje i omogućiti im susret s potencijalnim investitorima i poslovnim anđelima.

Petnaest najboljih start-upova dobiti će priliku raditi s poznatim europskim i izraelskim mentorima, predstaviti se na konferenciji te osvojiti nagrade vrijednosti 125.000 kn! Finalisti su odabrani na temelju strogih kriterija od strane stručnih organizacija s iskustvom u obučavanju osnivača i pružanju pomoći u plasiranju svojih start-up programa.

Konferencija i pitch natjecanje održat će se 12. studenog 2015. početkom u 9.00 sati, u Kongresnom Centru Zagrebačkog Velesajma (Avenija Dubrovnik 15, Zagreb).

Konferencija je besplatna za sve posjetitelje, samo je potrebno registrirati se preko web stranice http://zagrebconnect.zagreb.hr/ ili preko ENTRIO-a: https://www.entrio.hr/event/zagreb-connect-start-up-konferencija-2703.

A ako vas zanima kako je izgledao prošlogodišnji Zagreb Connect, možete provjeriti ovdje.

Veselimo se vašem odazivu!

Zagreb_Connect_2015__u_Zagrebu

Izvor i foto: Zagreb Connect

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više