Ove zdrave grickalice morate imati u uredu!

Živjeti i hraniti se zdravije su želje, ali i potrebe svakoga od nas. No, čini se da svaki put kad smo u nedostatku ideja i vremena ‘padnemo’ na čipsu i raznim slatkišima te naša ideja o zdravijem životu tu prestaje. Kako bismo se riješili tog problema, mi smo odabrali zdrave grickalice zbog kojih se ni ne želimo vraćati onim nekvalitetnim.


Pročitajte više: Zašto je pirovo brašno najbolja zamjena za obično?


Koje zdrave grickalice odabrati?

Bez obzira na to jeste li ljubiteljica čipsa ili više volite pojesti nešto slatko, Alnatura proizvodi koji se nalaze u BIPI će vam pomoći u tome. Potječu iz strogo kontroliranog ekološkog uzgoja i nose oznaku BIO, što znači da ćete u svoje tijelo unositi ono najbolje iz prirode.

Svaki Alnatura proizvod nosi jamstvo da je zaista organski, što je i logično jer svi poljoprivredni sastojci u Alnatura proizvodima potječu iz 100% organskog uzgoja, dok istovremeno podliježu strogim njemačkim i europskim standardima kvalitete. Kada se poljoprivredni uzgoj hrane zasniva na ekološkim principima proizvodnje, to znači da na njoj nisu korištena kemijska sredstva poput umjetnih gnojiva, pesticida, aditiva i medicinskih proizvoda.

Umjesto klasičnih slatkiša, mi smo odabrali Alnatura pločice od banane te pločice od meda i jabuka. Osim što su pločice zdrave, nakon njih nećete imati potrebu za drugim, manje kvalitetnim grickalicama i zadovoljit će vašu želju za nečim slatkim.


Pročitajte više: Eritrit – šećer s 0 kalorija!


Ili možete odabrati još zdraviju opciju kao što su orašasti plodovi organske proizvodnje koji su također dostupni u BIPI.

Ako za vas grickanje znači uživanje u čipsu onda je za vas čips od smeđe riže, i to od cjelovitog zrna riže. Možete uživati u njemu bez grižnje savjesti, a možete ga koristiti i kao zamjenu za kruh.

Što god odabrali od proizvoda, nećete pogriješiti jer će vas okus ovih zdravih i hranjivih namirnica potaknuti da razmislite zašto ste uopće jeli one nezdrave grickalice.

Članak pripremljen u suradnji s BIPOM.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

plave vrećice

Godina dana ZG vrećica. Evo kako uštedjeti na ‘plavim vrećicama’

Već je godinu dana prošlo otkako je u Zagrebu na snagu stupilo obvezno odvajanje miješanog komunalnog otpada u ZG vrećice. Ovo...
- Advertisment -