49. Business Cafe u Zagrebu – Koliko marketing utječe na poslovni uspjeh i kakav nam marketing danas treba

Posljednji ovogodišnji zagrebački Business Cafe očekuje nas u četvrtak 29.11. 2018. u 18 h u Hotelu Academia. Marketing je sve, sve je marketing. To svi govore. Koliko nam za cjeloviti poslovni uspjeh treba odličan marketing i kakav nam marketing danas zapravo točno treba?

Na 49. izdanju Business Cafe-a u Zagrebu govori se upravo o tome i zato u goste dolazi nekoliko inspirativnih poduzetničkih priča, koji su i sami primjer odličnog marketinga. Ana Šerić, autorica projekta jestive umjetnosti, Biteart,  Saša Tenodi i Ivan Voras, autori podcasta Surove strasti, Elena Cvjetković, autorica jednog od najpopularnijih svjetskih blogova o nišnim parfemima, the PlumGirl, te slovenski kolega Damir Junuzović, stručnjak za digitalni marketing i prodaju koji će se na kraju osvrnuti na to koje su najčešće pogreške i zašto ne prodajemo (dovoljno) online.

Ulaznice po cijeni od 200 kn dostupne su na linku.  Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su: Nivea – Beiersdorf, Corvus Pay, Salonize. Partneri Business Cafea u Zagrebu su: knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Kupujem Kvalitetno, Quantum IT, beauty salon Domella, Mirelas by Mirela i Androlić konzalting.

Sponzori 49. Business Cafea su: Sana delikatese i Caffemanija. Medijski pokrovitelji su: NOVA TV i dnevnik.hr, te portali: naturala.hr, womeninadria.com, samopozitivno.com i poslovni-savjetnik.com. Regionalni medijski pokrovitelji su: media- marketing.com i bgonline.rs

Kontakt osoba:

Kristina Ercegović

www.businesscafe.info

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više