Aplikacija Gigley mladog poduzetnika Ivana Rendulića vam pomaže delegirati zadatke koje ne stižete obaviti

Konačno je na tržište stigla i aplikacija koja vam može olakšati život, ali i pomoći da zaradite na nečijoj lijenosti.

Gigley pomaže da uživate u stvarima koje volite

Riječ je o Gigleyu, mobilnoj aplikaciji koja pomaže izvršavati zadatke i studentima te nezaposlenima pruža mogućnost zarade dodatnog novca.

Na ovu je ideju došao mladi poduzetnik  Ivan Rendulić, jer takva aplikacija dosad nije postojala u Hrvatskoj, ali ni u Europi. U Facebook intervjuu za Vijesti.hr otkrio je kako je ideja nastala prije godinu dana kad je kosio travu. Kako ne voli obavljati taj zadatak, došao je do zaključka kako bi bilo dobro imati aplikaciju pomoću koje može nekome platiti da to obavi umjesto njega.

Gigley

Gigley funkcionira na jednostavan način. Korisnik koji želi da mu netko pomogne u obavljanju zadataka – kreira taj zadatak (gig) u aplikaciju, navede vrijeme kad bi se trebao zadatak obaviti i koliko novaca je spreman platiti za to. Nakon toga aplikacija stavlja gig u sustav i svi gigleri u blizini dobivaju notifikaciju. Zatim gigleri objavljuju svoje ponude, što korisnik na kraju treba odobriti i uplatiti depozit kako bi osoba koja radi taj posao bila sigurna da će biti plaćena za to, objasnio je Rendulić.

Što se tiče plaćanja, ono se izvršava putem kartica i nema straha od krađe podataka. Sigurno je kao i Amazon, PayPal, Uber, Ebay i sl.

Pranje automobila, odlazak u dućan i ljekarnu, traženje profesionalnih fotografija samo su neki od zadataka koji su dosad traženi na Gigleyu.

Gigley

Smatra da svaki poduzetnik treba biti uporan, tvrdoglav, emocionalno inteligentan i spreman na rizik, te kako treba imati razumijevanja.

Velika mu je pomoć bila obitelj koja mu je i financijski pomogla u poduzetničkom pothvatu. Zasad je Gigley lokaliziran zbog paralelnog rasta ponude i potražnje i dostupan je u Zagrebu, a planovi za budućnost su da se proširi i na ostale gradove, poput Ubera. Najprije po Hrvatskoj, a zatim po Europi i SAD-u.

Aplikaciju možete skinuti na sljedećem linku: http://www.onelink.to/s8erem  (bit ćete preusmjereni na iOS store, Google play ili na website ako ste sa desktopa)

Foto: privatna arhiva Ivana Rendulića

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...