Dođite na HOW Festival – prvi festival na temu hotelskih operacija

Adria Hotel Forum organizira Festival hotelskih operacija HOW  (Hotel Operations Weekend) za koji su sami hotelijeri iskazali interes.

28. i 29. rujna u Falkensteiner Spa Hotelu Iadera

HOW je zamišljen kao okupljanje direktora hotela, voditelja operacija i voditelja hotelskih odjela kako bi se na jednom mjestu razgovaralo i predstavilo najnovije globalne trendove u hotelskim operacijama te kako iste implementirati u svakodnevni rad.

Kvaliteta i različitost svakodnevnih hotelskih operacija upravo su ono po čemu se svaki hotelijer diferencira u odnosu na konkurenciju, a trendovi u hotelskim operacijama mijenjaju se sukladno promjenama  navika gostiju kao i njihovim željama.

Od 28. do 29. rujna 2017. godine u Falkensteiner Spa Hotelu Iadera HOW će prisutnima omogućiti da dobiju nove alate koje mogu primijeniti odmah nakon festivala, čuju iskustva kolega i međunarodnih stručnjaka te da se dodatno umreže.

Prvi dio Festivala sadržavat će panel diskusije i predavanje na temu:

Trendovi u hotelskim operacijama

Uspješna komunikacija hotelskih odjela

Kako upotrijebiti potrošačku psihologiju i obrasce ponašanja u turističkoj industriji?

Internet of Things (Iot) – kako doprinositi povećanju učinkovitosti i smanjenju troška koji su namijenjeni svim sudionicima, a potom će radionice biti podijeljene po hotelskim odjelima na sljedeće segmente:

·   Hrana i piće

·   Recepcija

·   Prodaja i marketing

·   Domaćinstvo

·   Tehnička služba

·   Wellness

Detaljan preliminarni program Festivala objavljen je na službenoj stranici HOW Festivala, a zbog velikog interesa hotelijera produžili su early bird prijave do 10. srpnja.

Nakon radnog dijela i radionica sudionike očekuje i zabavni program.

Obzirom da organizatori Festivala žele kroz ovaj projekt i poslati pozitivnu poruku koliko je hotel značajan za sredinu, ne samo u financijskom smislu već i u društvenom, ovaj Festival će biti i humanitarnog karaktera.

WiA članice imaju pravo na popust od 5 % na akreditacije i 10 % na sponzorske pakete.

Više informacija na HOW Festival.

Foto: Adria Hotel Forum

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više