Za manje od mjesec dana počinje HOW Festival – prvi festival na temu hotelskih operacija!

HOW Festival prvi je festival u Europi na temu hotelskih operacija koji se održava 28. i 29. rujna 2017. godine u Falkensteiner hotelu Iadera u Petrčanima pokraj Zadara.

Na Festivalu će se razgovarati o globalnim trendovima u hotelskim operacijama te modelima optimizacije poslovanja i unapređenju komunikacije i prodaje prema klijentima.

Prvi festival na temu hotelskih operacija

HOW Festival jedini u regiji okuplja preko 400 sudionika, većinom direktore hotela, voditelje operacija i hotelskih odjela u većim hotelskim tvrtkama i direktore hotela u individualnim objektima.

Također, jedini je na kojem se razgovara o svakodnevnom hotelskom poslovanju, rješenjima koje unapređuju i moderniziraju isto te globalnim trendovima koji privlače nove generacije turista.

Program je segmentiran na prvi dan u kojem su panel diskusije i predavanja za sve sudionike dok drugi dan su organizirane paralelne radionice podijeljene na hotelske odjele poput:

Domaćinstvo:

– Outsourcing hotelske praonice – isplati li se?

– Organizacija domaćinstva – kako smanjiti trošak, a u isto vrijeme povećati efikasnost osoblja

Recepcija:

– „Seeking an authentic experience“– kako recepcija može turistima približiti lokalni način života i doživljaj?

– Kako se tehnologija implementira u recepciju?

Hrana i piće:

– Kako povećati iskoristivost i smanjiti trošak hrane?

– Kako hotelski barovi mogu biti profitabilni?

Prodaja i marketing:

– Digitalne mreže i web sadržaj – koliko je važan?… i druge teme

Tehnologija:

– Kako odabrati pravu tehnologiju ?…  i druge teme.

how

Neki od preko 50 potvrđenih regionalnih i međunarodnih stručnjaka HOW Festivala 2017 su Dalibor Šumiga, stručnjak je za bihevioralni i gerila marketing, potrošačku psihologiju te Google ambasador, Frank Reul, generalni direktor za područje Rumunjske, Bugarske i Makedonije AccorHotels/Orbis, Jacques L. Morand, potpredsjednik za jugoistočnu Europu, Hyatt International Hotels and Resorts,  Piet Boogert, generalni direktor Lloyd Hotel & Cultural Embassy, Josipa Jutt Ferlan, direktorica DoubleTree by Hilton Zagreb, Marko Lukičić, član uprave Jadranka d.d., Martin Gahn, direktor Top Gahn Quality Coaching i mnogi drugi.

Kompletan program kao i sve informacije o Festivalu možete vidjeti na www.howfestival.com. Osim edukativnog dijela, cilj Festivala je umrežavanje i zabava sudionika te upravo iz tog razloga prvu večer organiziraju party uz DJ-a tokom večernjih i noćnih sati.

Foto: Adria Hotel Forum

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više