Poslovna inteligencija naših inspirativnih poduzetnica 2016. godine predstavila novi ured u poslovnom kompleksu Fabrika

Tvrtka Poslovna inteligencija, lider u implementaciji informacijskih sustava za podršku poslovnom odlučivanju u jugoistočnoj Europi, otvorila je vrata svojeg novog ureda u poslovnom kompleksu Fabrika na Trešnjevci.

Novi ured u poslovnom kompleksu Fabrika

Novi prostor zadržao je industrijski stil i tvorničko ozračje bivše Heruc tvornice, a prostire se na impresivnih 1.500 m².

Trend prenamjene tvorničkih hala u nove moderne industrijske urede zahvatio je i Zagreb, čime je bivša tekstilna tvornica Heruc dobila novu priliku da u četvrtu industrijsku revoluciju uđe na velika vrata s novim stanarima, a jedan od njih je i IT tvrtka – Poslovna inteligencija.

Poslovna inteligencija u posljednjih nekoliko godina doživjela je značajan rast, zahvaljujući mnogobrojnim uspješnim projektima na kojima radi diljem svijeta, a uspjeh je popratilo i povećanje tvrtke u broju njihovih konzultanata te potreba za većim poslovnim prostorom.

Poslovna inteligencija predstavila novi ured

Danas su na lokaciji Fabrike, pod jednim krovom ujedinjena dva dosadašnja ureda Poslovne inteligencije, a novi moderan prostor trenutno je radno mjesto za gotovo stotinu zaposlenika zagrebačkog ureda. Ideja iza uređenja ureda bila je omogućiti konzultantima uspješniju međusobnu komunikaciju, ali i kvalitetniju suradnju s klijentima, te su dodani novi sadržaji kao što su zajedničke prostorije za relaksaciju te edukacijski centar.

Impresivni industrijski ured može podržati i preko 140 zaposlenika, što potvrđuje da Poslovna inteligencija očekuje daljnji stabilni rast kroz narednih nekoliko godina, te je velika vjerojatnost da će se uredu Poslovne inteligencije pridružiti još konzultanata.

Poslovna inteligencija predstavila novi ured

„Prošle godine proslavili smo 15 uspješnih godina na IT sceni, a ove godine otvorili smo još jedan ured naše tvrtke BIRD Consulting u Beču, sedmi po redu. Za uspješnu tvrtku poput nas, bilo je prikladno da i naši uredi pokažu da pratimo trendove, te da naši zaposlenici, korisnici i partneri jednostavnije i lakše komuniciraju i surađuju,“ izjavio je Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije.

„Izuzetno nam je drago što smo pronašli poslovni prostor koji nam je omogućio da se nakon dugog niza godina opet okupimo na jednoj lokaciji te nas stavio na mapu tvrtki koje, osim poslovnih uspjeha, imaju razvijen vlastiti identitet i viziju. Najvažnije od svega je da se na radnom mjestu osjećamo ugodno i da je okruženje pozitivno i motivirajuće.“

Poslovna inteligencija predstavila novi ured

O Poslovnoj inteligenciji

Poslovna inteligencija vodeća je tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi, koja pruža usluge implementacije skladišta podataka, analitike velikih podataka, integracije podataka, poslovne inteligencije, rudarenja podataka, planiranja i budžetiranja, financijske konsolidacije, upravljanja rezultatima poslovanja, upravljanja rizikom i upravljanja matičnim podacima.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a posluje i iz ureda u Londonu, Beču, Ljubljani, Beogradu, Podgorici i Sarajevu, s više od 100 iskusnih konzultanata unutar grupe. Klijenti Poslovne inteligencije neke su od najvećih tvrtki u jugoistočnoj Europi, a također pruža usluge implementacije za korisnike diljem svijeta koji u svojem poslovanju koriste njihove softvere, modele i rješenja.

Detaljne informacije o tvrtki Poslovna inteligencija raspoložive su na adresi http://www.inteligencija.com.

Foto: Poslovna inteligencija

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više