Reklama „The Power of She“ pokazuje kako žene mogu imati nevjerojatnu snagu i s 98 godina

Sportski brand Athleta novom kampanjom nastoji potaknuti žene da nadahnjuju jedne druge jer tako mogu ostvariti svoje neograničene potencijale.

Nova Girl Power reklama – The Power of She

 „The Power of She“ prikazuje četiri različite priče o ženama i djevojkama koje nadahnjuju svoju okolinu, a povezuje ih fitness. Za kampanju nisu koristili Photoshop ni modele, već stvarne žene kako bi prikazali njihovu stvarnu snagu.

Prva priča je o najstarijoj trenerici joge Tao Porchon-Lynch koja se više od 70 godina bavi time i pokazuje kako žene mogu imati nevjerojatnu snagu i u dobi od 98 godina.

Druga je priča o potencijalu, gdje majka djeteta s Down sindromom uči ostalu djecu s teškoćama u razvoju vještinama, samopouzdanju i kako pokazati snagu potencijala.

Kako bi prikazale snagu zajednice, tri žene u znak podrške trudnim ženama u zemljama u razvoju svaki dan trče jednaku udaljenost koju one moraju prijeći kako bi došle do zdravstvene skrbi i na taj način pokušavaju senzibilizirati javnost o tom problemu.

Četvrta priča je o snazi samopouzdanja, koju majka dvije kćeri nastoji prenijeti njima odgajajući ih na način da ignoriraju stereotipe i budu ono što jesu – luckaste, avanturističkog duha, sretne, glasne…. I da prigrle svoju snagu jer zbog toga su i naučile biti svoje, iskrene i jake.

Reklame koje osnažuju žene

Kampanja “Power of She” prvi je puta pokrenuta u travnju prošle godine, kada su u središtu priče bile plivačice, surferice, atletičarke i ostale sportašice koje zajedno rade na cilju, dižu jedna drugu i čuvaju si leđa. Osim prikazivanja novih proizvoda, kampanja je, dakle, usmjerena kako bi ženama dala podršku za njihovo osnaživanje i suradnju.

Girl power reklame postale su trend u posljednjih nekoliko godina.  Osobito Dove i P&G svojim kampanjama nastoje proširiti taj trend, a slično smo mogli vidjeti i prošle godine za vrijeme Olimpijskih igara kad su nas oduševljavale mnoge girl power reklame.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...