Unaprijedite svoj posao ili karijeru radom na business konstelacijama

Dobro došli na radionicu BUSINESS KONSTELACIJA, na kojoj ćete imati priliku napraviti energetski pomak te pomak u poslovnim odnosima koji vas opterećuju, dobiti psihološki uvid u stanje koje je aktualno unutar tima u kojem funkcionirate, te uspostaviti bolji odnos s jednim članom tima na energetskoj razini.

Radionica business konstelacija

Ova radionica orijentira se na odnose u biznisu. Svaka poslovna konstelacija nije samo puki odnos, već svojevrsna sila koja na energetskoj suptilnoj razini utječe na čovjeka na točno određeni način.

Iako to većina ljudi ne zna, odnos je jedan od najvažnijih segmenata poslovanja, koji na svakog čovjeka značajno utječe te ostavlja duboki trag. On definira čovjekov karakter, ali i sposobnosti. Neki odnosi su poticajni, dok su drugi pak tvrdokorni poput velike kočnice koja čovjeka drži u nezavidnom stanju. Odnosi na nesvjesnoj razini djeluju na različite segmente poslovanja.

Kreativnost, komunikacija, samopouzdanje, samopoštovanje, osjećaj vlastite vrijednosti, materijaliziranje ciljeva i želja i još mnogo toga, upravo ovisi o kvaliteti odnosa unutar tima u kojem funkcionirate. Problematičan ili odnos koji se temelji na stresnim temama ili situacijama je velika crpka pokretačke energije. On kontinuirano na nesvjesnom planu odnosi veliku količinu snage i tako stvara različite probleme.

Poslovna mapa je mapa koju svaki poslovan čovjek na nesvjesnoj razini konstruira. Ona je imaginativna, ali ima veoma jaku snagu sugestije. Ponekad razlog neuspjeha leži upravo u pomanjkanju energije koja „curi“ kroz biznis konstelaciju.

Taj proces se unutar podsvijesti odvija tako što mozak kroz život pohranjuje informacije koje je zaključio o sebi, životu, mogućnostima, drugim ljudima, o svojim obavezama ili moranjima, te zabranama koje su mu postavljene u okruženju u kojem se nalazi.

Svaki čovjek u velikoj mjeri živi od odnosa u kojem se nalazi, bio on toga svjestan ili ne. Zato, da bi očuvao dobar poslovni odnos s članovima tima, mijenja svoja uvjerenja, misli i postupke koje upravo zbog tog odnosa postaju njegova životna istina, postaju njegova orijentacija.

Kroz odnose, čovjek se obavezuje na neke stvari koje mu možda ne odgovaraju baš najbolje, dok se drugih skroz odriče jer smatra da je baš to potrebno da bi održao odnos s njim i posao, poziciju na kojoj se nalazi, sigurnost, egzistenciju… Tako gubi veliki dio sebe i svoje osobnosti, te stvara prividnu sliku o sebi u kojoj nema prostor za kreativno, ali i svako drugo izražavanje, nema mogućnost pokazati i dokazati svoju izvornu kvalitetu, ali ju i sam spoznati.

Zato je jedna od najvrjednijih stvari kojima se čovjek treba baviti, u slučaju da želi pomak u karijeri ili poslovanju, radi svoje stabilizacije i napretka, upravo su odnosi unutar biznis konstelacije.

Onda kada uspije uspostaviti skladne poslovne odnose, čovjek ima najjači poticaj u svom biznisu za napredak jer je tada i prihvaćen i potvrđen te ima prostora, prava i energije za razvoj svojih ideja.

Na radionici ćete:

  • Dobiti uvid u stanje i uloge koje ste preuzeli unutar tima u kojem funkcionirate
  • Napraviti energetski pomak između vas i jednog člana tima – obično s onim s kojim imate najviše problema
  • Osvijestiti i riješiti se mnogobrojnih ograničavajućih uvjerenja
  • Osvijestiti i osloboditi se mnogobrojnih ograničavajućih emocionalnih stanja
  • Osvijestiti i osloboditi se svih tereta i obaveza na koje vas obavezuje business konstelacija
  • Podići razinu svijesti o sebi i drugim članovima tima
  • Dobiti uvid u moguća rješenja za probleme unutar tima
  • Postaviti business konstelaciju na pravilan način, usmjeren ka Vašim ciljevima
  • Značajno podići razinu pokretačke energije

Konstelacije su možda i najmoćniji alat za vlastiti napredak, ali i napredak tima u biznisu, drugim riječima must have.

Radionica će se održati 12.03.2016. od 17 sati. Cijena radionice je 400 kuna + PDV, a Women in Adria članice imaju popust na cijenu radionice od 30 posto. Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete na e-mail: [email protected].

Info i foto: Melita Manojlović

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više