Mjesec najsvečanijeg filmskog festivala u salonu Dessange u Zagrebu

salon dessange u zagrebu

Svake godine u salonima Dessange diljem svijeta obilježava se najglamuroznija svečanost, Filmski festival Cannes. Jedan od najstarijih i najprestižnijih filmskih festivala u svijetu na kojemu filmske zvijezde pokazuju najnovije trendove glamura. Dessange, partner Internacionalnog Filmskog Festivala u Cannesu već više od 30 godina, prati najveće zvijezde koje se penju slavnim stepenicama crvenog tepiha.

Slikajte svoju filmsku frizuru i podijelite fotku na društvenim mrežama

Budući je Dessange vodeći francuski brend u njezi i stiliziranju kose, brine se za ljepotu mnogih francuskih glumica no u novije vrijeme i američkih glumica. Tako su glumice poput Scarlet Johanson, Meg Ryan, Sharon Stone, Penelope Cruz prepoznale nosivost i svježinu francuskog brenda. Dessange piše i povijest u svijetu glamura i mode, sjetimo se mitski plave boje kose Brigite Bardot, najpoznatija punđa u povijesti svih frizura koju je kreirao upravo Dessange, njezin poznati „ chignon“. Frizura koja je obilježila cijelu jednu etapu u modi, poznato „raščupano-počešljano“ za Meg Ryan („shaggy look“), prva kratka kosa Sharon Stone, te svi glamurozni look-ovi Ume Thurman.

salon dessange u zagrebu

Dessange uvijek nudi poseban doživljaj u svojim salonima. U mjesecu smo Filmskog festivala i uredili smo poseban dio salona u kojemu se možete slikati sa svojom novom frizurom i podijeliti na svojoj omiljenoj društvenoj mreži.

Pozivamo vas da uživate u uslugama salona i da sudjelujete u objavama a fotka sa najviše lajkova osvaja godinu dana uređivanja u salonu Dessange.

Uvjeti sudjelovanja su:

1. Fotkaj se u našem salonu na mjestu predviđenom za to

2. Objavi fotku na svom osobnom instagram profilu

3. Koristi #beyourselfwithdessange , #dessangehrvatska, @dessange_hr

4. Stavi barem dok igra traje svoj instagram profil na javno

5. Prati nas na @dessange_hr i @dessangeparis

Slike objavljujte do 31.5. Službena stranica DessangeParis će objaviti pobjednika a mi ćemo sherati sretnu vijest!

Posjetite i Facebook stranicu Dessange Paris salona.

salon dessange u zagrebu

Članice WIA imaju posebnu pogodnost od 15% na sve frizerske usluge salona.

Foto: Dessange

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više