Spring vitamins & minerals – svi vitamini i minerali za ženu u jednoj bočici

U današnje vrijeme, prerađena hrana, istrošenost tla mineralima te nutritivna osiromašenost hrane vitaminima i mineralima, dovode do njihovog nedostatka u tijelu. Dodatno, s godinama dolazi do smanjenja sposobnosti organizma da apsorbira sve potrebne vitamine i minerale, što dovodi do izraženog manjka ovih za život neophodnih nutrijenata.

Spring vitamins &minerals – otpimalna kombinacija svih vitamina

Opća slabost, umor, pad imuniteta, gubitak sjaja i čvrstoće kože, kose i noktiju, pa sve do osteoporoze, bolesti krvožilnog i živčanog sustava, čak i raka – mogu biti posljedice nedostatka vitamina i minerala u tijelu. Uz organsku, uravnoteženu prehranu i odabir sezonskih namirnica, visokokvalitetan vitaminsko-mineralni kompleks omogućit će tijelu da dobije sve namirnice potrebne za očuvanje zdravlja i vitalnosti.

Spring vitamins & minerals dodatak prehrani sadrži optimalnu kombinaciju svih vitamina i minerala, prijeko potrebnih svakoj ženi kako bi zadržala svoju vitalnost i zdravlje. Spring vitamins & minerals sadrži vitamin D i kalcij koji su namijenjeni izgradnji i očuvanju koštane mase i prevenciji osteoporoze, snažne antioksidanse koji potiču jačanje imunološkog sustava te očuvanje srca i krvnih žila (vitamin C, A), željezo zaduženo za izgradnju crvenih krvnih zrnaca i mišićnih vlakana, cink koji sudjeluje u izgradnji stanica i tkiva, u funkcioniranju imunološkog sustava te utječe na zdravlje i izgled kože, kose i noktiju, te vitamin E, jedan od najsnažnijih antioksidansa, koji uz mnoge druge funkcije koje ima u organizmu, iznimno pozitivno djeluje na zdravlje i izgled kože, stoga je iznimno važan za žene.

Tu je i magnezij, mineral koji sudjeluje u preko 300 kemijskih procesa u tijelu, koji među ostalim održava i zdravlje živčanog sustava. Krom je zadužen za stabilizaciju razina šećera u krvi te bolju iskoristivost šećera u stanicama, čime sprječava pretvaranje šećera u masne naslage. Biotin (vitamin H) je važan element za očuvanje zdravlja kože, kose i noktiju, a sudjeluje i u metaboličkim procesima, dok je za održavanje živčanog sustava i mozga, dodan vitamin B12. Osim navedenih sastojaka, kompleks sadrži i čitav niz drugih vitamina i minerala bitnih za pravilno funkcioniranje organizma te opće psiho-fizičko zdravlje žene.

Jača imunološki sustav

Spring vitamins & minerals djeluje na jačanje imunološkog sustava, optimalnu proizvodnju energije, zdravlje krvožilnog, živčanog, hormonskog i mnogih drugih sustava, povećanje gustoće koštanog tkiva, a time i na prevenciju osteoporoze, zatim na smanjenje stresa, kao i na zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju.

Cijena: 128,13 kn

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

7 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više