Zaljubljena u sebe – noć po mjeri svake žene

Riječki lifestyle portal Stilueta i poznata riječka kolumnistica Ivana Grabar koja se krije iza kolumni Pink Pen i istoimene knjige pripremile su povodom Dana žena projekt za pamćenje.

Predavanja inspirativnih žena o modi, ljepoti i zdravlju

Caffe & night bar Metropolis ugostio je drugo izdanje događanja Zaljubljena u sebe powered by Porsche Inter Auto koje je stvoreno po mjeri svake žene. Predavanja inspirativnih žena o modi, ljepoti, zdravlju, bogata tombola s humanitarnim karakterom, biranje Kume eventa, slatki zalogaji i odlična atmosfera kako bi se svaka gošća opustila i makla od svih obaveza i stresa kojima smo svakodnevno izložene.

O ljepoti, pripremi tijela za ljeto, novitetu u Rijeci – Ultratone i Dermatude tretmanima govorila je Kristina Božić, vlasnica i managerica estetskog centra Krinea, važnost masaže za duh i tijelo područje je koje je pripalo stručnoj Ivani Pejović iz studija za masažu Noa koji je odnedavno zaživio u sportkoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Lijepa i njegovana kosa temelj je izgleda svake od nas, a sve tajne zdrave kose, prednosti olaplex tretmana kao i o luksuznom mininimalizmu u kosi otkrila je Vesna Bonata iz studija Divus. O modi i prekasnim unikatima govorila je Andrea Anić koja stvara iza popularnog riječkog brenda Andy’s stuff koji osvaja kaputima, balonerima, ali i novom basic kolekcijom haljina koje su cjenovno dostupne svakoj ženi.

Milena Marot, otkrila nam je kako se svaka žena treba osjećati dobro u svojoj koži te zračiti pozitivu koja zatim privlači dobre stvari u život, dala nam je par dobrih savjeta u vezi prehrane, a otkrila je i sve prednosti renomiranih i svjetski poznatih Zigante tartufa.

Marina Stanojević, voditeljica prodaje Seat i Das Welt auta unutar Porsche Inter Auta Rijeka otkrila je sve čari Seata Ibize kao idelanog ženskog automobila, ali i kako je biti žena u muškoj industriji. Uz tortu iz poznate slastičarne Beto, limene ljepotane iz Porsche Inter Auta, brojne pokrovitelje i žene dobra srca koje su nesebično donirale za akciju Sve za našu djecu, Kao kap vode na dlanu, zaključak ovog ženskog događanja je kako su dobrota i pozitiva uvijek u modi.

zaljubljena27

Fzaljubljena12

Foto: stilueta.net

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više