Andy’s svilena suknja za beskonačne kombinacije

Ljeto je počelo i vruće nam je što god da obučemo, zato sam odlučila kreirati prekrasnu prozračnu svilenu suknju koja se može nositi i na posao, i u šetnjama gradom, a također i u večernjim izlascima poput neke večere i slično.

Svila je nazvana kraljicom vlakana s razlogom, ima jako dobra svojstva, a jedno od njih je i odlična termofiziološka udobnost odjeće.

Prozračna svilena suknja za više stilova

Suknja kao odjevni predmet, obožavana je od mnogih žena, no malo sam pomaknula granicu odijevanja poslovnog stila, jer su kod poslovnih žena najčešće prisutne suknje “olovka“ kroja u kojima je u ljetnim mjesecima zaista vruće. Također, mnoge žene se odlučuju za crnu suknju.

Alternativa tome može biti ovakva prozračna svilena suknja koju uz salonke i običnu majicu možete obući na posao. Boja lavande savršena je za ljeto, a kroj zaista laska svakoj figuri, te je savršen za žene koje imaju jače bokove s obzirom da je ovdje struk u prvom planu, bokovi se ne zamjećuju.

svilena suknja

Također, nakon posla, promijenite majicu i obucite obične sandale za šetnju gradom ili kavu sa prijateljicom. Suknja ima umetnute crne trake koje ovisno o inspiraciji možete nositi kao tregere, na ovaj način hranite dijete u sebi.

Ako niste obožavatelj tregera, trake možete zavezati oko struka ili ubaciti u suknju da se ne vide.  Preporuka: obucite pamučnu majicu jer su prirodna vlakna zbilja najbolji izbor za ljeto.

svilena suknja

Za večer, možete suknju kombinirati uz zaista mnogo kombinacija, vi hrabrije eksperimentirajte s bojama, kratki top uz zanimljive sandale je odličan izbor.

Također, jako dobra kombinacija može biti korzet s peplumom u crnoj verziji. Kada ste zadnji puta otišle na ples? Ova suknja bi vas mogla nagovoriti i na to.

svilena suknja

Veliku ulogu u cijelom looku igra make up i frizura, za dnevni i poslovni look našminkajte se prirodno i minimalno, a za večer na oči stavite malo sjenila i to je to!

Frizura, puštena ili dignuta kosa ovisi kako se osjećate, a koju god kombinaciju obučete, obavezno stavite i osmijeh na lice!

svilena_suknja4

 

Autor: Andrea Anić Dokmanović, Andy’s stuff

Foto: Maja Stevanović

Make up: Romana Poropat

Model: Martina Hrlić Rogić

Styling: Andrea Anić Dokmanović, Andy’s stuff

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više