25. Business Cafe – Hrvatski poduzetnički san

U životu možemo slijediti ili svoje ili tuđe snove. Business cafe okuplja one koji žele i slijede svoje.

Moguće je uspjeti i u Hrvatskoj, unatoč svemu i svima

Iduće najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati – 25. Business Cafe održat će se 26. ožujka u 18 h u Ray clubu (podrum hotela Westin).

Gosti su ovaj puta Dražen Oreščanin, suvlasnik Poslovne inteligencije, Jelena Ribić, vlasnica Chummunity, Luka Abrus, suvlasnik Pet minuta te Miran Katar, finalist prvog poduzetničkog reality showa Snaga volje.

Business Cafe, Kristina Ercegovic, Zaokret

26.3. saznat ćemo je li u Hrvatskoj baš tako loše, moramo li otići ili je bolje ostati i može li se imati oboje, najbolje iz oba svijeta? Živjeti ovdje, uživati u kvaliteti života koju nam Hrvatska pruža i raditi sa strancima/izvoziti i uživati u standardu koju nam ta mogućnost pruža.

Budući da je prava sreća ne samo ostvariti svoje snove, nego i pomagati drugima, ovaj puta na Business Cafeu, po prvi puta Ivana Štulić i Aco Momčilović, predstavit će novi projekt Udruge Poza – Bank of Happiness (Banka Sreće).

Petu godinu zaredom, Business Cafe prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove.

Sponzori Business Cafea su Nivea – Beiersdorf, Surya zdravstveni centar, knjigovodstvo Fiducia te turistička agencija Putuj bolje. Medijski pokrovitelji su Poslovni savjetnik i portal www.poslovnadogadjanja.info, a pokrovitelj je Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Nakon razgovora s gostima čekaju nas pokloni sponzora, organizirani networking i po prvi puta After Business Cafe party.

Bussines Cafe, Ivana Nobilo

Ulaznice (po cijeni od 75 kn) se mogu kupiti putem sustava entrio https://www.entrio.hr/event/25-business-cafe-hrvatski-san-2152 ili na licu mjesta uz prethodnu najavu.

Tvrtka Zaokret od 2011. godine, svaka dva mjeseca, organizira Business Café – druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti s ciljem razmjene znanja, iskustava i informacija, međusobne motivacije te sklapanja poslova. U međuvremenu projekt se uspješno odvija diljem Hrvatske i u susjednim zemljama regije.

Foto: Zaokret

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više