Prijavite se na jednodnevnu edukaciju „Novi natječaji iz EU fondova za mala i srednja poduzeća: Kako pripremiti uspješan projekt?“

21. travnja 2015. EU projekti organiziraju jednodnevnu edukaciju „Novi natječaji iz EU fondova za mala i srednja poduzeća: Kako pripremiti uspješan projekt?“. Edukacija će se održati u Zagrebu, u Almeria Centru na adresi Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori „D“, s početkom u 9:30 sati.

Edukacijom do znanja kako pripremiti uspješan projekt

Cilj edukacije jest pokazati najavljene natječaje, njihove prioritete, uvjete prijave i evaluacije, kao i podučiti polaznike o tome kako pristupiti pripremi projekta da bi postigli uspjeh i prošli bodovni prag koji im osigurava financiranje. Ujedno ćemo omogućiti svim polaznicima da provjere jesu li njihovi projekti prihvatljivi za prijavu i iz kojeg fonda, kao i dati smjernice o tome kako se priprema projektna dokumentacija.

Edukacija je namijenjena:

  • Malim i srednjim poduzećima koja planiraju pripremiti projekte za natječaje
  • Potpornim organizacijama kao što su poduzetnički centri i razvojne agencije
  • Krovnim organizacijama kao što su komore, savezi i druge organizacije
  • Svim tijelima javne vlasti (tijela državne uprave, jedinice lokalne i područne samouprave i poduzeća u njihovom vlasništvu, agencije i dr.)
  • Jedinicama lokalne i područne samouprave koje žele informirati svoje poduzetnike
  • Konzultantima koji će raditi na pripremi projektnih prijedloga
  • I drugim zainteresiranim organizacijama i pojedincima koji se žele upoznati s dokumentacijom za prijavu projekata na natječaje za mala i srednja poduzeća u 2015. godini

Predavačica je gđa. Ariana Vela iz tvrtke EU PROJEKTI.

Detaljne informacije o edukaciji možete pronaći u sljedećim dokumentima:

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu, skenirati te je poslati na [email protected]! Nakon zaprimanja prijave, povratno ćemo Vam se javiti te dostaviti daljnje informacije o izvršavanju uplate.

Prijave zaprimamo najkasnije do 17. travnja 2015. a za rane prijave do 2. travnja 2015. uz uplatu do 3. travnja 2015. odobravamo 15% popusta, kao i za naše redovite klijente i polaznike edukacija. Polaznicima iz iste organizacije odobravamo dodatnih 15% popusta.

Članice Women in Adria imaju 15% popusta.

Foto: EU projekti

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kendall Jenner tekila

Kako je Kendall Jenner potiho lansiranjem tekile povećala svoje bogatstvo

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, Kendall Jenner, proširila je svoje carstvo i na industriju alkoholnih pića. Lansirala je tekilu naziva 818....