Prijavite se na jednodnevnu edukaciju „Novi natječaji iz EU fondova za mala i srednja poduzeća: Kako pripremiti uspješan projekt?“

21. travnja 2015. EU projekti organiziraju jednodnevnu edukaciju „Novi natječaji iz EU fondova za mala i srednja poduzeća: Kako pripremiti uspješan projekt?“. Edukacija će se održati u Zagrebu, u Almeria Centru na adresi Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori „D“, s početkom u 9:30 sati.

Edukacijom do znanja kako pripremiti uspješan projekt

Cilj edukacije jest pokazati najavljene natječaje, njihove prioritete, uvjete prijave i evaluacije, kao i podučiti polaznike o tome kako pristupiti pripremi projekta da bi postigli uspjeh i prošli bodovni prag koji im osigurava financiranje. Ujedno ćemo omogućiti svim polaznicima da provjere jesu li njihovi projekti prihvatljivi za prijavu i iz kojeg fonda, kao i dati smjernice o tome kako se priprema projektna dokumentacija.

Edukacija je namijenjena:

  • Malim i srednjim poduzećima koja planiraju pripremiti projekte za natječaje
  • Potpornim organizacijama kao što su poduzetnički centri i razvojne agencije
  • Krovnim organizacijama kao što su komore, savezi i druge organizacije
  • Svim tijelima javne vlasti (tijela državne uprave, jedinice lokalne i područne samouprave i poduzeća u njihovom vlasništvu, agencije i dr.)
  • Jedinicama lokalne i područne samouprave koje žele informirati svoje poduzetnike
  • Konzultantima koji će raditi na pripremi projektnih prijedloga
  • I drugim zainteresiranim organizacijama i pojedincima koji se žele upoznati s dokumentacijom za prijavu projekata na natječaje za mala i srednja poduzeća u 2015. godini

Predavačica je gđa. Ariana Vela iz tvrtke EU PROJEKTI.

Detaljne informacije o edukaciji možete pronaći u sljedećim dokumentima:

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu, skenirati te je poslati na [email protected]! Nakon zaprimanja prijave, povratno ćemo Vam se javiti te dostaviti daljnje informacije o izvršavanju uplate.

Prijave zaprimamo najkasnije do 17. travnja 2015. a za rane prijave do 2. travnja 2015. uz uplatu do 3. travnja 2015. odobravamo 15% popusta, kao i za naše redovite klijente i polaznike edukacija. Polaznicima iz iste organizacije odobravamo dodatnih 15% popusta.

Članice Women in Adria imaju 15% popusta.

Foto: EU projekti

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više