FasterCapital 2020: Novi krug za financiranje žena

FasterCapital (inkubator smješten u Dubaiju, UAE) lansira ovogodišnji krug za žene 16. lipnja 2020.  Prošli krug je privukao više od 200 prijava iz 50 različitih zemalja. Ovaj krug je namijenjen bilo kojem startup-u koji ima za suosnivača ženu. Prijaviti se možete bez obzira na fazu pokretanja.

Povezano:

Ukoliko samo imate ideju i još niste stvorili svoj poslovni plan, FasterCapital može pomoći stvaranjem/poboljšanjem poslovnog plana, izradom proizvoda i ulaganjem 50% sredstava koji trebate prikupiti za potrebe tehničkog razvoja. Te se usluge mogu ponuditi putem programa Idea to Product.

Ako već imate poduzeće i trebate tehnički tim za potrebe tehničkog razvoja, FasterCapital će se rado pridružiti kao tehnički suosnivač koji će razviti/stvoriti vaš proizvod i uložiti 50% sredstava koji su potrebni prikupiti se za tu svrhu.

Ukoliko imate proizvod na mjestu i trebate ga internacionalizirati, istražiti nova tržišta i poboljšati prodaju, možete se pridružiti našem prrogramu Grow your Startup.

FasterCapital je inkubator smješten u Dubai Internet City, UAE, a službeno lansiran 2015 godine. FasterCapital trenutno ima više od 24 graduated startups, 116 startup-ova u inkubacijskom programu, 281 startup-ova u akcelarijskom programu plus više od 980 predstavnika i regionalnih partnera kao i 500 ureda u svijetu. FasterCapital model je objašnjen u više od 17 različitih jezika u obliku videa. FasterCapital je investirao više od 16,9 mln USD otkad je kreairan 2010. godine. FasterCapital također ima više od 989 mentora u svojoj mreži.

FasterCapital ima više od 200 unutarnjih programera s različitim vještinama koji rade na više projekata. Ovaj krug financiranja otvara se 16. lipnja 2020. i možete se prijaviti ovdje. Možete poslati i email direktno gđi. Widad.Sadeq(at)FasterCapital.com.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

ukrajinski film Klonkide

Ukrajinska redateljica na Sarajevo Film Festivalu predstavila ratni film iz ženske...

Ukrajinska redateljica i scenaristica Maryna Er Gorbach na Takmičarskom programu Sarajevo Film Festivala predstavila je svoj film pod nazivom Klondike. U tursko-ukrajinskoj koprodukciji, film...
- Advertisment -