Konferencija PILC 2015: Vodstvo promjena kao ključ za uspješan rast

Bilo da se radi o poslovnom ili privatnom životu, promjene donose stres. One privatne tako i proživljavamo – u privatnosti – no poslovne su javne i utječu na našu egzistenciju, karijeru i u konačnici, budućnost. Međutim, kao i sve u životu, promjena može biti pozitivna ako znamo kako njome upravljati.

Konferencija PILC – zašto većina pokušaja promjene ne uspijeva

Uspješno upravljanje promjenama jedna je od najbitnijih vještina koje trebaju posjedovati današnji menadžeri i lideri. Nesnalaženje u nizu promjena koje se događaju u poslovnom svijetu je istovjetan izostanku vizije, što je jednako nedostatku liderstva. Lideri bi trebali biti nepresušan izvor inspiracije i motivacije za zaposlenike i za gospodarstvo. Pritom je bitno da promjene provode u suradnji sa svim dionicima i tako stvaraju pozitivno okruženje, umjesto da ih tek nameću i time uzrokuju dodatni stres. Ako želite saznati zašto većina pokušaja promjene ne uspijeva, pozivamo vas na besplatne radionice Vođenja promjena koje će se održati u Puli (4. ožujka) i u Rijeci (5.ožujka). Više informacija i prijave možete naći na ovom linku.

Promjene kroz prizmu politike, ekonomije i gospodarstva

Vodstvo promjena je i tema kojom se bavi ovogodišnja «PAR International Leadership Conference» (PILC) u organizaciji Visoke poslovne škole PAR iz Rijeke i Iacocca Instituta iz Pennsylvanie (SAD). Promjene će biti sagledane kroz prizmu politike, ekonomije i gospodarstva, a o njima će raspravljati vrsni stručnjaci i znanstvenici iz regije. Ova znanstveno – stručna konferencija održava se 13. i 14. ožujka u opatijskom hotelu Milenij i jedinstvena je prilika za pohađanje prestižnih Iacocca radionica u Europi. Više informacija možete naći na www.par-conference.com. Naučite (pro)voditi promjene i pridružite se dijalogu za uspješan poslovni i privatni rast.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više