2 mjesta u Zagrebu gdje možete isprobati vrhunske masaže

Kada ste zadnji put bili na masaži? Možda davno, jučer ili – nikada? Većina ljudi odlazi na masaže tek kada ih nešto zaboli ili u slučaju ukočenosti. Takvi tretmani će pomoći, ali redovitim odlaskom na masažu (jednom tjedno) možete spriječiti da uopće dođe do toga stanja. Masaža ima instant učinak, a to znaju svi koji su ikada bili na masaži. Odmah nakon tretmana osjećate se odmornije, opuštenije i puni energije, a taj osjećaj prati vas i nekoliko dana nakon tretmana. Zamislite, koliko biste tek stanja prevenirali da idete redovito!

Koju masažu odabrati

Osim klasične masaže koja je više opuštajuća postoji primjerice medicinska koja je zapravo metoda fizikalne terapije, a njome se djeluje na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju i limfu. Sportska masaža, kako joj i ime govori, namijenjena je sportašima, a u tu kategoriju ulaze i rekreativci. Ukoliko ste pretjerali s vježbanjem, ova masaža bit će vam izuzetno korisna jer se njome djeluje ne samo na mišiće, već i na tetive i ligamente.

Ako volite eterična ulja, svidjet će vam se aromamasaža. Osim pomno kombiniranih pokreta masera, opuštajuću atmosferu čine i mirisi ulja koji povoljno djeluju na emocije i psihu pa je ova masaža posebno opuštajuća.

Ako vam cilj nije opuštanje već želite nešto više primijenjeno, isprobajte anticelulitnu masažu. I unatoč uvriježenim mišljenjima – ne, ovaj tretman ne smije boljeti i kao uspomenu ostaviti masnice.

Važno je gdje idete, kao i stručnost osoblja koja je izvodi. Ukoliko se tretmani redovito rade, učinak je dugotrajan, a održava se nastavkom tretmana u većem razmaku nakon postizanja željenog učinka.

Mjesta koja vole Zagrepčani

Dobrih mjesta za masažu u Zagrebu ne nedostaje, a mi smo izdvojili nekoliko koja od srca preporučujemo. Važno je gdje idete jer jedino iskusni i stručni djelatnici mogu postići efekt koji masaža mora imati. Ako ste blizu istočnog djela Zagreba, navratite u centar Taban u kojem masažu izvode viši fizioterapeuti i slobodno ih možete pitati sve što vas zanima o tretmanima. A ako vas put vodi prema centru grada svakako posjetite Brilliantina frizerski salon & beauty centar. Dok u Tabanu možete opustiti tijelo, ovdje opuštanje kreće od – glave. Relax aromamasaža vlasišta traje 30 minuta, a uključuje pranje kose prilagođeno vašem tipu kose te masažu vlasišta uz primjenu eteričnih ulja. Čisti užitak koji si cijenovno i vremenski možete priuštiti.

Foto: burst.shopify

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više