Ljubav, kilogrami i novac – prva međunarodna konferencija

Međunarodna konferencija na temu Ljubav, kilogrami i novac održat će se u subotu, 10. ožujka u Hotelu Antunović od 9 do 17 h.

Svaki treći brak se raspada, jedna smo od najsiromašnijih zemalja u EU i 60% nacije je pretilo.

Ljubav, kilogrami i novac, prva međunarodna konferencija

Upravo zato će 17 govornika iz tri zemlje među kojima su poznati Bruno Šimleša, Mirela Španjol Marković, Kristina Ercegović, zatim Lidija M. Rosati, Nadja Skazlić, Adela Franceković, Mara Majstorović, Dragana Nerandžić, Sanja Plavljanić Širola i dr. kroz predavanja i panele govoriti o tome kako pronaći i zadržati pravog partnera, kako imati sretnu i ispunjavajuću partnersku vezu, kako se oporaviti od prekida i razvoda, što znači voljeti sebe, kako oprostiti, kako biti financijski slobodan i kako jednom zauvijek smršaviti.

Kroz panel diskusiju terapeuti će podijeliti svoje spoznaje o pravim uzrocima viška kilograma, dok će oni koji su uspjeli skinuti i do 70 kg ispričati svoje iskustvo kako im je to pošlo za rukom.

Na kraju će i nekoliko poduzetnika podijeliti svoje savjete i konkretne korake kako postati financijski slobodan.

Goste uz korisne informacije očekuje zabava uz živu glazbu Borisa Rogoznice te bogati pokloni sponzora, a sretnog dobitnika očekuje romantični vikend za dvoje u Hotelu Atlantida u Rogaškoj.

Svi detalji i ulaznice nalaze se na www.ljubavkgnovac.com

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više