Organizatorica vjenčanja Maja Kauzlarić osmislila seminar za mladenke

Organizatorica vjenčanja Maja Kauzlarić osmislila je prvi seminar za mladenke u Hrvatskoj.

Seminar mladenke upoznaje sa svim važnim područjima u organizaciji vjenčanja te ih podučava kako napraviti organizacijski plan koji će im uštedjeti mnogo truda i vremena.

Prvi seminar za mladenke u Hrvatskoj

„Seminar je odgovor na potrebe mladenki koje svakom detalju na vlastitu vjenčanju žele dati osobni potpis. Naime, kroz svoj sam posao upoznala mnogo mladenki koje ne znaju kako organizirati vlastito vjenčanje iako bi to jako željele, a s druge strane nisu spremne u potpunosti se prepustiti u ruke profesionalnom organizatoru vjenčanja. Seminar je alat zahvaljujući kojem u svojem naumu mogu uspjeti“, pojašnjava Maja Kauzlarić iz agencije Cvijet kreativa.

Seminar koji se održava u zagrebačkom hotelu Esplanade, mladenke upoznaje s mnoštvom usluga i mogućnosti zahvaljujući kojima mogu izraziti svoju kreativnost, ali i iznimno važnim elementima organizacije među kojima su određivanje budžeta te poštivanje vremenskih okvira. Upravo zbog nedovoljne brige o financijama te shvaćanju prioriteta, mnogi mladenci imaju poteškoća u organizaciji vjenčanja. Zato Maja Kauzlarić važan naglasak na seminaru stavlja na zadržavanje fokusa i izbjegavanje organizacijskih pogreška.

seminar za mladenke

„Tržište usluga i proizvoda za vjenčanja u Hrvatskoj u posljednjih se desetak godina jako razvilo i mladenci često zbog prevelikog izbora teško odabiru ono što je za njih najbolje. Zato je seminar oblikovan na način da ih upoznaje s mogućnostima, ali i poduči kako da svoju viziju na najbolji način pretoče u stvarnost“, kazala je Kauzlarić.

Da je takav seminar potreban, potvrđuje velik interes sudionika na njezinim radionicama za mladenke na sajmovima vjenčanja.

Iza Maje Kauzlarić je nekoliko stotina uspješno organiziranih vjenčanja diljem Hrvatske među kojima su mnoga za strance. Oni svoje želje najčešće šalju e-poštom, a na organizatoru vjenčanja je da ih ostavi bez daha.

Foto: Maja Kauzlarić

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

networking doručak o prodaji_

Uz savjete ovih stručnjaka nećete imati probleme u prodaji

Prodaja je ključni element u opstanku svake tvrtke. Ipak, često zadaje muke. Organizacija efikasnog prodajnog procesa malim se poduzetnicima čini kao...