Povodom Dana žena ostvarite poseban popust na profesionalno fotografiranje

Profesionalno snimljeni i obrađeni poslovni portreti koriste se za životopise, društvene mreže i medije.

Kako bi poduzetnice i poslovne žene imale seriju fotografija koje će ih predstavljati na najbolji način, MC Photography & Design vam kao članicama mreže Women in Adria u povodu Dana žena daruje 30 posto popusta. Zahvaljujući tome seriju fotografija u ožujku možete dobiti po cijeni od 700 kuna.

Poklonite sebi vrhunske fotografije poznate hrvatske fotografkinje

Svoj termin snimanja možete dogovoriti putem: e-adrese: [email protected]

ili broja telefona: 098 130 5300.

Snimanje osobno vodi i fotografije obrađuje Martina Cvek, poznata hrvatska fotografkinja iza koje je bogata dvadesetogodišnja karijera. Ispred njezina objektiva stale su mnoge slavne Hrvatice, ali i samozatajne poslovne žene. I iz jednih i iz drugih zna izvući najbolje – od zauzimanja stava do naglašavanja onoga najljepšega. Posebnu pozornost pridaje obradi fotografija. Naime, svjesna je da suvremeni standardi ljepote, ali i tehnologija omogućuju prezentaciju u najboljem svjetlu.

„Većina ljudi lakše pamti ono vizualno. Zato im treba pomoći da nečije djelo prati odgovarajuća slika. Fotografije su to koje se stavljaju na društvene mreže poput Facebooka i LinkedIna, blog, internetsku stranicu tvrtke, profile e-pošte, Vibera i WhatAppa, a neki fotografiju imaju i na poleđini posjetnica”.

Profesionalne fotografije polazišna su točka i za uspješnu komunikaciju s medijima”, kazala je Martina Cvek.

Ženama preporučuje da pripremajući se za snimanje posjete frizera, a po potrebi i visažista.

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više