Katarina Štrucelj nova je partnerica i direktorica prodaje u tvrtki Organizacija

Kako bi svojim klijentima mogli ponuditi cjeloviti pristup komunikaciji s kupcima, te kako bi im marketinški put koji vodi do ostvarivanja njihovih poslovnih ciljeva bili što jednostavniji, tvrtka Organizacija je odlučila proširiti spektar usluga pokretanjem medijskog i digitalnog odjela.

Povezano:

Agenciji se početkom godine pridružila Katarina Štrucelj koja će na poziciji Managing Partnera & Regional Sales Director voditi i graditi partnerske odnose s postojećim i novim klijentima. Tvrtka Organizacija ovim potezom ima za cilj fokus na media buying i digitalna komunikacijska rješenja.

Tvrtka Organizacija ponosna na novu snagu

Katarinina karijera obilježena je prije svega s višegodišnjim iskustvom u Httpoolu u Ljubljani i Zagrebu, gdje je 12 godina radila na pozicijama Regionalnog direktora prodaje i Client Service direktora gradeći dugogodišnje odnose s regionalnim i globalnim klijentima i vodeći prodajni tim Httpoola.

“Nakon 12 godina korporativnog života shvatila sam da je život suviše kratak i da nikad nemamo dovoljno vremena za stvari koje nas vesele. I zato sam odlučila svoje poslovanje podići na viši nivo i svoje dragocjeno vrijeme podijeliti s manjim brojem klijenata kojima treba posvećenost, njega i pažnja. Pitala sam se tko je za mene idealan klijent i shvatila – onaj koji mi vjeruje. Moj moto je keep walking”, izjavila je Katarina.

Tomica Hrupelj, vlasnik Organizacije i kreativni direktor agencije ovim povodom je izjavio: „Tvrtka Organizacija već 17 godina postojano odolijeva svim tržišnim i globalnim izazovima. Tako smo i u ovoj krizi, koja je tek na svom začetku, preuzeli aktivnu ulogu i započeli s promjenama. Katarinin dolazak otvorio nam je nove oblike suradnje s postojećim i širenje prema novim klijentima. Veselimo se drugačijim zadacima u agenciji i učenju materije koju smo do sada, kao kreativci, izbjegavali. Novi ljudi u agenciji već su donijeli nova znanja, uzbudljivu energiju i set alata s kojima se polako upoznajemo. Za sada na daljinu, iz svojih kućnih ureda, a svi se nadamo uskoro i u agencijskoj, zahuktaloj atmosferi.“

Foto i tekst: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -