Katarina Štrucelj nova je partnerica i direktorica prodaje u tvrtki Organizacija

Kako bi svojim klijentima mogli ponuditi cjeloviti pristup komunikaciji s kupcima, te kako bi im marketinški put koji vodi do ostvarivanja njihovih poslovnih ciljeva bili što jednostavniji, tvrtka Organizacija je odlučila proširiti spektar usluga pokretanjem medijskog i digitalnog odjela.

Povezano:

Agenciji se početkom godine pridružila Katarina Štrucelj koja će na poziciji Managing Partnera & Regional Sales Director voditi i graditi partnerske odnose s postojećim i novim klijentima. Tvrtka Organizacija ovim potezom ima za cilj fokus na media buying i digitalna komunikacijska rješenja.

Tvrtka Organizacija ponosna na novu snagu

Katarinina karijera obilježena je prije svega s višegodišnjim iskustvom u Httpoolu u Ljubljani i Zagrebu, gdje je 12 godina radila na pozicijama Regionalnog direktora prodaje i Client Service direktora gradeći dugogodišnje odnose s regionalnim i globalnim klijentima i vodeći prodajni tim Httpoola.

“Nakon 12 godina korporativnog života shvatila sam da je život suviše kratak i da nikad nemamo dovoljno vremena za stvari koje nas vesele. I zato sam odlučila svoje poslovanje podići na viši nivo i svoje dragocjeno vrijeme podijeliti s manjim brojem klijenata kojima treba posvećenost, njega i pažnja. Pitala sam se tko je za mene idealan klijent i shvatila – onaj koji mi vjeruje. Moj moto je keep walking”, izjavila je Katarina.

Tomica Hrupelj, vlasnik Organizacije i kreativni direktor agencije ovim povodom je izjavio: „Tvrtka Organizacija već 17 godina postojano odolijeva svim tržišnim i globalnim izazovima. Tako smo i u ovoj krizi, koja je tek na svom začetku, preuzeli aktivnu ulogu i započeli s promjenama. Katarinin dolazak otvorio nam je nove oblike suradnje s postojećim i širenje prema novim klijentima. Veselimo se drugačijim zadacima u agenciji i učenju materije koju smo do sada, kao kreativci, izbjegavali. Novi ljudi u agenciji već su donijeli nova znanja, uzbudljivu energiju i set alata s kojima se polako upoznajemo. Za sada na daljinu, iz svojih kućnih ureda, a svi se nadamo uskoro i u agencijskoj, zahuktaloj atmosferi.“

Foto i tekst: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

gospodarske mjere

Nedopustivo je da gospodarske mjere ostanu ograničene na samo tri djelatnost

Premijer Plenković je najavio kako će mjere za očuvanje radnih mjesta nakon svibnja biti ograničene samo na turizam, ugostiteljstvo i prijevoz,...
- Advertisment -