Ako trebate poslovno vozilo uz 100% odbitka PDV-a, naši partneri imaju riješenje!

Citroën u svojoj bogatoj ponudi ima putnički automobil prilagođen poslovnim korisnicima Citroën Berlingo Business, uz 100 % odbitka PDV-a. Ovaj jedinstveni model namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 855 kg i obujam prostora za teret do 1900 litara.

Povezano:

Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo uz mogućnost 100 % odbitka PDV-a. Dostupan je za isporuku odmah, s 4 zimske gume na poklon, 5 godina/100 000 km jamstva i mjesečnom ratom od 1.430 kn uz Citroën financiranje.

Citroën Berlingo Business ima udobnost osobnog automobila i sve prednosti gospodarskog vozila

Preuzeo je dinamičan stil osobnog vozila, njegove vozne karakteristike i adute u pogledu udobnosti i sigurnosti, te prednosti lakog gospodarskog vozila poput nosivosti i velikog tovarnog prostora. U ponudi je s pet sjedala koja su smještena u 2 reda, kao u putničkom Berlingu te pregradnom stijenom i rešetkom iza 2 reda sjedala.

Citroën Berlingo Business u bogatoj serijskoj opremi ima 6 zračnih jastuka, ABS + REF + AFU, cofee break alert, prepoznavanje prometnih znakova za ograničenje brzine, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, Aktive Safety Break, regulator/limitator brzine, pomoć pri kretanju na kosini, lijeva i desna bočna klizna vrata sa staklom, klima uređaj, autoradio RD6 sa 6 zvučnika + BlueTooth i dr.

Citroën

Citroën Berlingo Business u ponudi je s benzinskim motorom PureTech 110 S&S BVM6 koji razvija 81 kW (110 KS) i početnom cijenom od 109.900 kn bez PDV-a. Od dizelskih motora, u ponudi je s BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S motorima. U ponudi je također posljednja generacija EAT8 mjenjača uz dizelski motor BlueHDi 130 S&S. Korisna nosivost je 855 kg, a obujam prostora za teret iznosi do 1900 litara.

Sve WIA članice ostvaruju posebne pogodnosti na Citroën gospodarska vozila.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

razgovor za posao

Ovo su najbolji odgovori na najčešća pitanja na razgovoru za posao

Čarobna formula za uspješan razgovor za posao ne postoji, međutim neki vam savjeti itekako mogu pomoći da od svih potencijalnih kandidata...
- Advertisment -