Ako trebate poslovno vozilo uz 100% odbitka PDV-a, naši partneri imaju riješenje!

Citroën u svojoj bogatoj ponudi ima putnički automobil prilagođen poslovnim korisnicima Citroën Berlingo Business, uz 100 % odbitka PDV-a. Ovaj jedinstveni model namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 855 kg i obujam prostora za teret do 1900 litara.

Povezano:

Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo uz mogućnost 100 % odbitka PDV-a. Dostupan je za isporuku odmah, s 4 zimske gume na poklon, 5 godina/100 000 km jamstva i mjesečnom ratom od 1.430 kn uz Citroën financiranje.

Citroën Berlingo Business ima udobnost osobnog automobila i sve prednosti gospodarskog vozila

Preuzeo je dinamičan stil osobnog vozila, njegove vozne karakteristike i adute u pogledu udobnosti i sigurnosti, te prednosti lakog gospodarskog vozila poput nosivosti i velikog tovarnog prostora. U ponudi je s pet sjedala koja su smještena u 2 reda, kao u putničkom Berlingu te pregradnom stijenom i rešetkom iza 2 reda sjedala.

Citroën Berlingo Business u bogatoj serijskoj opremi ima 6 zračnih jastuka, ABS + REF + AFU, cofee break alert, prepoznavanje prometnih znakova za ograničenje brzine, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, Aktive Safety Break, regulator/limitator brzine, pomoć pri kretanju na kosini, lijeva i desna bočna klizna vrata sa staklom, klima uređaj, autoradio RD6 sa 6 zvučnika + BlueTooth i dr.

Citroën

Citroën Berlingo Business u ponudi je s benzinskim motorom PureTech 110 S&S BVM6 koji razvija 81 kW (110 KS) i početnom cijenom od 109.900 kn bez PDV-a. Od dizelskih motora, u ponudi je s BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S motorima. U ponudi je također posljednja generacija EAT8 mjenjača uz dizelski motor BlueHDi 130 S&S. Korisna nosivost je 855 kg, a obujam prostora za teret iznosi do 1900 litara.

Sve WIA članice ostvaruju posebne pogodnosti na Citroën gospodarska vozila.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kako komunicirati u najtežim vremenima

Svjetska PR stručnjakinja Louise Tingström objašnjava kako komunicirati u najtežim vremenima!

DK Talks ugostio je jednu od najboljih svjetskih komunikacijskih savjetnica Louise Tingström koja je održala predavanje pod nazivom "Prihvaćanje promjena, stvaranje...
- Advertisment -