Radionica koja je promijenila život mnogima daje vam priliku za novogodišnje ostvarenje snova

Stiže nova godina, a to uvijek znači i prilika za novi početak. Želite pokrenuti svoj posao, naći više vremena za sebe, konačno se posvetiti zdravlju ili otići na putovanje iz snova? Ove godine to možete i ostvariti!

Poslušajte sebe

I prethodnih ste godina razmišljali o promjenama, ali one se nekako nisu dogodile onako kako biste htjeli? Teško vam je definirati što želite? Ili uvijek krenete, ali prelako odustajete? Postoji bolji način. Pravi je trenutak da uzmete konce u svoje ruke i počnete kreirati život o kojem sanjate.

Harvardovo istraživanje pokazalo je da su ljudi koji ulože vrijeme i trud u zapisivanje svojih ciljeva i kreiranje planova za ostvarenje čak 10 puta uspješniji u ispunjenju svojih želja. Deset puta! I vi možete biti među njima.

U tome vam pomaže radionica Plan za moju najbolju godinu temeljena na višegodišnjem uspjehu polaznika i najboljim istraživanjima iz pozitivne psihologije. Voditeljica radionice je Ivana Štulić, coacherica, trenerica i konzultantica koja je završila MSc in Applied Positive Psychology u Cambridgeu.

Isprobajte provjereni proces koji je u proteklih 9 godina oduševio već brojne polaznike. Što kaže jedna od njih?

“Draga Ivana, već neko vrijeme želim podijeliti s tobom svu lavinu raznih događaja u ovoj godini iniciranim tvojim radionicama. Smatram li ovu godinu uspješnom? Da, itekako. Baš ta prva radionica okrenula me ponovno sebi, slušanju sebe i propitkivanju što ja zaista želim. A svi događaji koji su potom slijedili usmjeravali su me na put unutrašnjeg istraživanja i usklađivanju mog života s onim što osjećam i želim sada. U ovoj godini sam se konačno pomaknula “from performing well to feeling well”. Hvala ti! I da, zainteresirana sam za radionicu planiranja za 2019. godinu!“ 

Eva

Radionice se održavaju u Zagrebu i Rijeci u siječnju i početkom veljače, a traju 4 i pol sata.  Za sve koji nisu u ovim gradovima ili preferiraju samostalan pristup, postoji i mogućnost individualnih radionica putem Skypea.

Iskoristite priliku, prijavite se i sljedeće godine zaista ostvarite svoje ciljeve!

Foto: Unsplash, Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više