Otvorene nove Carwiz poslovnice u Češkoj i Portugalu!

Zahvaljujući franšiznom modelu temeljem kojeg posluje u čak 20 zemalja a koji je svoju održivost pokazao i u krizi, Carwiz je sklopio dvije nove franšizne suradnje – u Češkoj i Portugalu. Kontinuirana dvosmjerna komunikacija za vrijeme krize rezultirala je novim suradnjama i novootvorenim poslovnicama u najprometnijim češkim središtima, u Pragu i Ostravi. Ujedno, pokrenuta je suradnja u Portugalu, kao i poslovnice u Lisabonu, Sintri i Evori.

Povezano:

Suočen s COVID-19 pandemijom CARWIZ rent a car je usmjerio svoje strategije na poboljšanje poslovnih procesa i uspješno upravljanje krizom.

„U prvoj fazi krize provodili smo online edukacije s franšiznim partnerima, upravljali krizom glede na propisane mjere zemlje u kojoj franšize posluju, te implementirali nove načine poslovanja. Sva znanja i napore uložili smo kako bi sve pripreme za moguću sezonu bile odrađene i naši franšizni partneri bili spremni za rad“, objašnjava direktor prodaje Borko Ribić nove poslovne poteze namijenjene poboljšanju iskustva klijenata uvođenjem beskontaktnog preuzimanja vozila i online check in opcijom.

Carwiz se novim poslovnim potezima još jednom nametnuo kao predvodnik inovacija u industriji u odnosu na druge franšizne modele, prednost Carwiza je u tome da se model temelji na apsolutnoj inovaciji koju partner stječe sklapanjem franšiznog ugovora, dok je s druge strane svaki partner potpuno neovisan kada govorimo o nabavi flote vozila i modelu poslovanja.

Do jučer prednost giganta u rent a car industriji, s dolaskom krize pokazala se kao opasnost za franšizera ako su na primjer korporativnim ugovorima definirani nabava i financiranje flote s dobavljačem/proizvođačem automobila. 

„Svaki franšizni partner implementirajući Carwiz standarde u načinu poslovanja i kvaliteti usluge zadržava samostalnost poslovanja koja u vremenima krize ne postaje uteg tvrtke i odlučujući faktor, već putem ugovora partner koristi prednosti brenda u cijelosti. Tako svaki partner ostvaruje potpunu uspješnost metodom provjerene kvalitete i prilagođavanja poslovanja tržištu u kojem posluje“, dodaje Ribić.

Na case studyju Carwiza franšizni model je još jednom pokazao održivost poslovanja koja unatoč smanjenim prihodima uzrokovanim krizom nije stala, već je poboljšana s inovacijama i mentorskim odnosom čiji je cilj savladavanje izazova u novom poslovnom okruženju.

ZA SVE WIA ČLANICE, CARWIZ JE PRIPREMIO EKSKLUZIVAN POPUST OD 20% NA SVE VRSTE VOZILA I NAJMOVA.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

panel javni sektor

Ove žene upravljaju javnim sektorom, a sve vas one čekaju na...

Pripremamo svoju drugu konferenciju za žene u javnom sektoru. Žene čine većinu zaposlenih u javnom sektoru, no na vodećim pozicijama su...
- Advertisment -