Sandra Bortek sa SightRun aplikacijom pobjednica pitching natjecanja

Cjelodnevni program konferencije Women Invest koji se u srijedu 10. svibnja održao u prostorijama HUB-a 385 u organizaciji Antonije Horak i Instituta za razvoj ženskog poduzetništva i vodstva Adria, te pod sponzorstvom Američke ambasade u Zagrebu ponudio je zanimljiva predavanja, panele, ali i uzbudljivu završnicu – pitching natjecanje.

Publiku osvojila aplikacija za turiste

U „pitchanju“ startup projekata sudjelovalo je pet djevojaka. Najboljim startupom publika je proglasila SightRun aplikaciju koja turistima omogućava da spoje užitak trčanja i obilaska gradova pružajući im najbolje trkaće rute i ujedno im dajući informacije o raznim znamenitostima.

„Jako mi je drago što su žene moj startup proglasile najboljim jer je to drukčija publika od uobičajene kada se predstavljaju ovakvi projekti“, rekla je Sandra Bortek, osnivačica projekta.  Kao nagradu osvojila je 3575 kuna koje su donirale sudionice konferencije, a još toliko nadodala je tvrtka Proficio d.d.

pitching natjecanje

Drugo mjesto osvojio je projekt Marry.me, platforma za vjenčanja na kojoj se pretražuju dostupni bendovi, lokacije i dizajneri nužni za svako vjenčanje. Treće mjesto pripalo je projektu Tinja, platformi za jednostavno povezivanje instalatera solarnih panela i posjeda koji žele instalaciju panela.

Četvrti po redu bio je startup Marinorm, platforma za objedinjenje svih poslovnih standarda i profesionalaca na globalnoj razini. Peta je bila platforma Yacht.social za booking brodova.

Foto: Tomislav Jurišić

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više