Je li poslovno okruženje u Hrvatskoj pogodno za razvoj etičnosti saznajte na konferenciji povodom Svjetskog dana etike

Tema ovogodišnjeg Svjetskog dana etike je ‘Osnažena etika’. U Hrvatskoj će svi zainteresirani od 11 do 15 sati besplatno moći sudjelovati u konferenciji koja će se održati putem interneta. Stručnjakinja za poslovnu etiku dr. sc. Silvija Vig održat će predavanje s temom ‘Može li se etika standardizirati’.

Panel rasprava o etici ljudskih potencijala

Stručnjaci koji se bave ljudskim potencijalima, etikom i usklađenošću, sudjelovat će u panel raspravama ‘Etika – iznimka ili pravilo u IT industriji’, ‘Ethics & Compliance – kako to rade multinacionalne kompanije’ i ‘Kako etiku implementirati u sustave – koja je uloga ljudskih potencijala’.

Panelisti će pritom razotkriti s kojim se izazovima etika i usklađenost susreću u Hrvatskoj, te što tvrtke koje posluju u Hrvatskoj, očekuje u godinama koje slijede.


Pročitajte više: Silvija Vig nakon privatne tragedije, napravila zaokret u poslovanju i posvetila i posvetila se uvođenju integriteta i etike u velike hrvatske kompanije!


Sedam godina svjetskog dana etike

Svjetski dan etike utemeljen je 2014. godine kako bi se u javnosti podigla svijest o važnosti etike. Svjetski dan etike obilježava se treću srijedu u listopadu. U obilježavanju Svjetskog dana etike mogu sudjelovati vlade, udruge, škole, tvrtke i pojedinci. U proteklih sedam godine u manifestaciju su se uključili ljudi iz 75 zemalja svijeta.

Konferencija: GLOBAL ETHICS DAY 2021. – CODUPO d.o.o.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

energetska obnova 2024

Biste li dali 1.894.221 milijuna eura za obnovu vaše zgrade?

Na Javnom pozivu energetske obnove višestambenih zgrada 2022., na kojem je alokacija iznosila 300 milijuna kuna, jedna od sretnih zgrada bila...
- Advertisment -