Je li poslovno okruženje u Hrvatskoj pogodno za razvoj etičnosti saznajte na konferenciji povodom Svjetskog dana etike

Tema ovogodišnjeg Svjetskog dana etike je ‘Osnažena etika’. U Hrvatskoj će svi zainteresirani od 11 do 15 sati besplatno moći sudjelovati u konferenciji koja će se održati putem interneta. Stručnjakinja za poslovnu etiku dr. sc. Silvija Vig održat će predavanje s temom ‘Može li se etika standardizirati’.

Panel rasprava o etici ljudskih potencijala

Stručnjaci koji se bave ljudskim potencijalima, etikom i usklađenošću, sudjelovat će u panel raspravama ‘Etika – iznimka ili pravilo u IT industriji’, ‘Ethics & Compliance – kako to rade multinacionalne kompanije’ i ‘Kako etiku implementirati u sustave – koja je uloga ljudskih potencijala’.

Panelisti će pritom razotkriti s kojim se izazovima etika i usklađenost susreću u Hrvatskoj, te što tvrtke koje posluju u Hrvatskoj, očekuje u godinama koje slijede.


Pročitajte više: Silvija Vig nakon privatne tragedije, napravila zaokret u poslovanju i posvetila i posvetila se uvođenju integriteta i etike u velike hrvatske kompanije!


Sedam godina svjetskog dana etike

Svjetski dan etike utemeljen je 2014. godine kako bi se u javnosti podigla svijest o važnosti etike. Svjetski dan etike obilježava se treću srijedu u listopadu. U obilježavanju Svjetskog dana etike mogu sudjelovati vlade, udruge, škole, tvrtke i pojedinci. U proteklih sedam godine u manifestaciju su se uključili ljudi iz 75 zemalja svijeta.

Konferencija: GLOBAL ETHICS DAY 2021. – CODUPO d.o.o.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

instagram followeri

Što vole vidjeti Instagram followeri? Pitali smo članice s velikim brojkama

Društvene mreže postale su nužnost za poslovanje i stvaranje osobnog brenda, kao i brenda tvrtke. No doseći visok broj sljedbenika, kao...
- Advertisment -