SMART GRUPA već 10 godina govori vašim jezikom

SMART grupa uspješno posluje već 10. godinu te u svojoj jedinstvenoj ponudi nudi sve jezične usluge, od tečajeva stranih jezika za odrasle i djecu, prijevoda, lektura i sudskih tumača do individualne poduke te tečajeva za tvrtke, a također smo vlasnici Centra za talijanski jezik i kulturu “CIAO!”.

Škola stranih jezika SMART

Sve usluge orijentirane su prema EU tržištu, a svi su procesi unutar naše tvrtke dokumentirani, periodično se analiziraju i nadgledaju, a svi djelatnici obvezni su poštivati propisane procedure. SMART grupa zapošljava isključivo vrhunske stručnjake s dugogodišnjim iskustvom.

Krenuvši od činjenice da je vještina komuniciranja i poznavanje stranih jezika jedna od najbitnijih stavki svakodnevnog poslovanja, osmislili smo posebne programe za zaposlene osobe koje nemaju dovoljno slobodnog vremena.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, uveli smo i nastavu putem Skypea namijenjenu polaznicima koji su često na putu ili su spriječeni dolaziti na redovnu nastavu. Ovaj način pokazao se izuzetno uspješnim, te se trenutno sve više polaznika odlučuje na upravo ovakvo netradicionalno školovanje.

Ujedno nudimo i dolazak naših profesora u tvrtku kroz uslugu ‘Smart2go’ što je izuzetno pogodno za tvrtke koje imaju specifične želje i potrebe. Na ovaj način štedimo im vrijeme te krojimo specijalizirane edukacije prema njihovim zahtjevima.

Izuzetno smo ponosni i na naše SMART KIDS programe a jedan od njih je jedinstveni tečaj jezika za predškolce pod imenom Let’s dance. U sklopu ovog 3 u 1  (ples, pjesma, učenje jezika) programa koji će od ove školske godine ići i na talijanskom i njemačkom jeziku (do sada je bila samo engleska verzija) djeca uče jezik kroz ples i pjesmu.

Vjerujemo kako svaki novonaučen jezik nam otvara nova vrata i obogaćuje naš život, kako na poslovnom tako i na privatnom planu a za sve članice Women in Adria odobravamo popust od 10% za sve redovne opće tečajeve stranog jezika uz koje će dobiti i gramatiku za lakše učenje jezika.

Škola_stranih_jezika_SMART_infografika

Foto: Smart Grupa

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više