Ormar i kućni ured

Svaka žena želi imati dovoljno veliki ormar u koji pregledno stane apsolutno sva odjeća, obuća i nakit i da u svakom trenutku možemo odabrati najbolju odjevnu kombinaciju.

Veliki ormar i kućni ured istovremeno?

S druge strane, rad od kuće je poseban izazov i potreban nam je poseban prostor za  kućni ured. Malo nas ima mogućnosti izdvojiti posebnu prostoriju za walk-in-ormar u kojem ćemo organizirati svu garderobu, te dodatnu prostoriju za ured. Prostorija u kojoj se nalazi ormar i kućni ured je jedno od rješenja, odnosno ormar koji smo pretvorili u potpunosti ili djelomično u kućni ured.

Kristina Brkić nam je već objasnila kako ga urediti, na nama je još samo da odlučimo o kakvom se ormaru radi:-).

Walk-in ormar i kućni ured

Walk-in-ormar je san većine žena. Smjestite li u njega i kućni ured imate dodatni argument koji opravdava postojanje walk-in-ormara:-). U toj prostoriji možete raditi svoj posao snova i istovremeno gledati svoje najnovije cipele koje ste kupili, ima li bolje kombinacije?:-)  Vaš ormar i kućni ured tako postaju vaše malo carstvo.

stil kućnog ureda u ormaru

 

stil kućnog ureda u ormaru

 

stil kućnog ureda u ormaru
stil kućnog ureda

Mali ormar i kućni ured

Pripadate li većini koja nema prostoriju viška da od nje napravi walk-in-ormar s kućnim uredom, ima nade i za vas. Ormar viška koji će postati mali kućni ured skriven od pogleda  istovremeno može biti ženstven, moderan i funkcionalan.

 

stil kućnog ureda

 

stil kućnog ureda u ormaru

 

stil kućnog ureda u ormaru

 

ormar i kućni ured

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...